Vrijzinnige viering - Volledige Dag

Ceremoniemeester voor gemeente, viering en receptie!

Hieronder kan je een overzicht vinden voor de volledige dag-begeleiding (8 uur).

In het pakket zijn twee gesprekken op verplaatsing opgenomen, opdat we samen voldoende tijd zouden hebben om het ceremoniële gebeuren zo mooi en zo persoonlijk mogelijk in te vullen. De verplaatsing is voorzien binnen een straal van 50km van Boom. 

1. 's Ochtends komt de Ceremoniemeester aan bij het huis van de bruid.

2. De ceremoniemeester zorgt ervoor dat er tijd is voor het fotograferen van de familie bij het instappen van de suitewagens. Een rode loper wordt op vraag voorzien door de ceremoniemeester.

3. De ceremoniemeester begeleidt de suite bij het gemeentehuis.

4. Na het gemeentehuis gaat de ceremoniemeester indien gewenst de zaal en/of de plaats van viering nakijken opdat alles gereed zou zijn.

5. De ceremoniemeester zal bij het ouderlijk huis terug de suite vormen op weg naar het vrijzinnige huwelijk. Opnieuw wordt er gebruik gemaakt van de rode loper. 

6. De ceremoniemeester is tijdens het hele vrijzinnige gebeuren aanwezig en ondersteunt hierbij de ceremonie.

7. Na het verlaten van de viering staat de ceremoniemeester paraat om geschenkjes aan te nemen. Ze zal er op toezien dat het koppel tijdig naar de receptie kan gaan. De vreugdevolle gasten zullen later de kans krijgen om het koppel te feliciteren.  Tijdens de receptie blijft de ceremoniemeester stand-by om geschenken veilig op te bergen.