top of page

Volledige Dag

Ceremoniemeester voor gemeente, ceremonie en receptie!

Hieronder kan je een overzicht vinden voor de volledige dag-begeleiding (8 uur).

Om het ceremoniële gebeuren zo mooi en zo persoonlijk mogelijk in te vullen, zijn er alvast twee online gesprekken voorzien. 

1. 's Ochtends komt de Ceremoniemeester aan bij het huis van de bruid.

2. De ceremoniemeester zorgt ervoor dat er tijd is voor het fotograferen van de familie bij het instappen van de suitewagens. Een rode loper wordt op vraag voorzien door de ceremoniemeester.

3. De ceremoniemeester begeleidt de suite bij het gemeentehuis.

4. Na het gemeentehuis gaat de ceremoniemeester indien gewenst de zaal en/of de plaats van viering nakijken opdat alles gereed zou zijn.

5. De ceremoniemeester zal bij het ouderlijk huis terug de suite vormen als vertrek naar de ceremonie. Opnieuw kan de rode loper van dienst zijn. 

6. Bij aankomst aan de kerk/zaal begeleidt de ceremoniemeester de suite uit de auto's en plaatst ze in volgorde. Zij is tijdens de hele ceremonie aanwezig en ondersteunt het hele gebeuren.

7. Na het verlaten van de viering staat de ceremoniemeester paraat om geschenkjes aan te nemen. Ze zal er op toezien dat het koppel tijdig naar de receptie kan gaan. De vreugdevolle gasten zullen later de kans krijgen om het koppel te feliciteren.  Tijdens de receptie blijft de ceremoniemeester stand-by om geschenken veilig op te bergen.

bottom of page